Kurtuluş Şehit Murat Dilmaç İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Hedef koyan, hedefleriyle beraber büyüyen, "ne yapabilirim?" sorusuyla kendisini güncelleyen gençler yetiştirmektir.

Misyon: Ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarabilmesi için, çocuklarımızın bilgili, becerikli, kendine güvenen, araştırmacı, sorgulayıcı ve çağdaş bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Başarılar: ÖĞRENCİLERİMİZ İLİMİZDE DÜZENLENEN YARIŞMALARA KATILIM SAĞLAMAKTADIR.

Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil: İngilizce ve Arapça
Sportif Etkinlikler: Okul Futbol, Satranç, Atletizim takımımız bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 projesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı - Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde proje teklif çağrısına (2019 – I Özel Çağrı)
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006 projesi, Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde proje teklif çağrısına (2019 – I Özel Çağrı)
Kontenjan Bilgileri: 79 Öğrenci mevcuttur.
Diğer Hususlar: Kodlama Eğitimi ve Zeka Oyunları etkinlikleri yürütülmektedır.

WEB - https://kurtulussehitmuratdilmaciho.meb.k12.tr

Adres - KURTULUŞ MAH. OKUL SK. NO 4/1 MERKEZ / KARABÜK

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - OKULUN BULUNDUĞU YERLEŞİM ALANINDA KİRALIK VEYA SATILIK EVLER BULUNMAKTADIR.

Adres - KURTULUŞ MAH. OKUL SK. NO 4/1 MERKEZ / KARABÜK

Ulaşım KARABÜK MERKEZDEN HER 30 DK BİR MAHALLEMİZE BELEDİYE OTOBÜSLERİ HİZMET VERMEKTEDİR AYRICA,HER 30 DK BİR MAHALLE ÖZEL MİNİBÜSLERİ İLE ULAŞIM OLANAĞI BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZE 3 KM UZAKLIKTADIR.